AKTUELNO

Matora se pravdala time da je Đoganijeva na sve načine pokušavala da joj se približi zbog čega je ona smetnula s uma razloge zbog kojih nisu u dobrom odnosu.

Sanja Stanković večeras je postala ravnopravni učesnik "Zadruge 2", a odmah po ulasku očitala je lekciju svojoj devojci Jovani Tomić Matoroj. Sanji je smetalo što što se njena devojka ponovo zbližila sa Lunom Đogani sa kojom njih dve imaju neraščišćene sukobe još iz prve sezone najgledanijeg rijalitija.

Nakon žučne rasprave, Sanja je rešila da spusti loptu i mirnim tonom porazgovara sa Jovanom o svemu što je muči. Matora se pravdala time da je Đoganijeva na sve načine pokušavala da joj se približi zbog čega je ona smetnula s uma razloge zbog kojih nisu u dobrom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Videla sam da te progoni dva meseca. Ona sve radi namerno, kako ne razumeš. Zbog čega se kaje? Ona da se kaje pozvala bi te napolju. Ti kada joj argumentovano kažeš šta ti smeta, ona kaže da ćete da pričate napolju. Šta treba da pričate? Ona te zove u kupatilo da Anabela slučajno ne vidi da ste pričale. J*bem ti takvo prijateljstvo - rekla je Sanja.

Pročitajte još: MATORA ĆE SKAKATI OD SREĆE! Sanja Stanković je nova učesnica ZADRUGE 2! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ovde svi pokušavaju da se pomire sa mnom. Ja ih sve isp*čkaram i kažem šta mislim, a oni žele da rešimo odnose. Ja ne sumnjam u tvoju ljubav, mene neke druge stvari muče - kazala je Matora, ali nije smela javno da kaže Sanji šta je to što joj smeta.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

J. R.

#Zadruga 2

'